MEŠANICA...


VRHUNSKE TEHNOLOGIJE
& PREDANEGA KADRA

pet solutions

PET REŠITVE

Smo strokovnjaki za proizvodnjo PET produktov z dolgoletnimi izkušnjami pridobljenimi tako doma kot v tujini. Nudimo visokokakovostne proizvode vseh oblik in velikosti. Proizvode dizajniramo sami, zelo radi pa prisluhnemo tudi kupčevim željam in zahtevam. Kupcem nudimo možnost, da proizvod oblikujejo sami, pri tem pa jim nudimo naše ekspertno znanje za dosego tega cilja. Poleg možnosti oblikovanja novih izdelkov nudimo tudi široko paleto že obstoječih izdelkov.

pp solutions

PP REŠITVE

Vsaka plastenka potrebuje tudi pokrovček, zato smo v našo proizvodno paleto vključili tudi izdelavo PP pokrovčkov raznih velikosti, barv in oblik. Pokrovčki so lahko opremljeni z linerji IHS, PS, EPE.. vse z namenom za zaščito potrošnika. Na ta način našim kupcem nudimo celovito rešitev na enem mestu. V sklopu PP produkcije nudimo tudi paleto raznih drugih izdelkov.

VSAKA REŠITEV SE ZAČNE Z IDEJO

Vsak projekt se začne z idejo. In v našem primeru, konča z vrhunskim izdelkom. To nam vedno znova uspeva s kombinacijo inženirjev znotraj podjetja in partnerjev širom sveta. Tovrsten pristop nam omogoča fleksibilnost, hitro delovanje in konstanten stik s trendi.

OBLIKOVANJE KONCEPTA PO MERI

Skozi visoko stopnjo prilagodljivosti lahko realiziramo še tako zahteven design. Posamezno rešitev lahko hitro serviramo v 2D in 3D tehnologiji, za večje projekte pa v modelni/ prototipni izvedbi.

custom design

PET IN PP KALUPI

Srce proizvoda so vrhunska orodja. Naša izdelujejo najbolj priznane orodjarne širom sveta. Vse to zagotavlja garancijo izvedbi najboljših rešitev.

KONTROLA KAKOVOSTI

CUSTOMER IDEA

1. KONTROLA PREPUSTNOSTI

Pred odpremo naročil zagotavljamo 100% kontrolo prepustnosti vseh izdelkov

OUR SOLUTION

2. KONTROLA DIMENZIJ

Tukaj natančno preverimo predvidene dimenzije slehernega izdelka.

PRODUCTION

3. MEDNARODNI STANDARDI

Vsa naša kontrola kakovosti temelji na uveljavljenih mednarodnih standardih.

PET PAK d.o.o. je globalno podjetje.

PET PAK d.o.o. je globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse kar delamo, delamo s strastjo in predanostjo. S svojo dejavnostjo smo močno prisotni na področju kozmetične, prehranske in farmacevtske industrije.

Zagotovljena visoka kakovost

Kakovost v našem podjetju igra osrednjo vlogo. Celotni proizvodnji proces je zato podvržen strogim standardom kakovosti certifikata ISO 9001:2015

Odgovorni okolju

Naše podjetje je zavezano standardu ISO 14001, ki je eno od najpomembnejših orodij, ki ga uporabljajo organizacije po celem svetu, da bi odgovorile na izzive, ki jih njihove dejavnosti predstavljajo za okolje.