MGRT

O NAS

Pet Pak d.o.o. je globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse kar delamo, delamo s strastjo in predanostjo. S svojo dejavnostjo smo močno prisotni na področju kozmetične, prehranske in farmacevtske industrije. Specializirani smo za proizvodnjo PET plastenk s širokim vratom, seveda pa nudimo tudi širok asortima drugih modelov in PP pokrovčkov. Naše jedrno vodilo je usmerjenost na stranke. Naročniku znamo prisluhniti in vedno ponuditi najboljšo rešitev, tudi po meri.

NAŠE POSLANSTVO

Naše poslanstvo je zagotavljanje vrhunskih, visoko kakovostnih embalažnih storitev s poudarkom na stroškovni učinkovitosti in odgovornosti do okolja. Vse to nam omogoča proizvodnja organskega PET materiala skozi uporabo tehnološko naprednih strojev in ostale opreme.

USMERJENI NA POTROŠNIKA IN VISOKO KAKOVOST

CUSTOMER IDEA

1. VAŠA IDEJA

Podjetje PET PAK je znano po fleksibilnosti. Vsaki še tako drzni zamisli naročnika vedno najdemo rešitev.

OUR SOLUTION

2. NAŠA REŠITEV

Naše rešitve so premišljene. Do zadnjega detajla. Temu botruje izkušena ekipa internih in zunanjih strokovnjakov, ki za izdelavo popolne rešitve uporabljajo 2D in 3D tehnologijo, velikokrat pa tudi dejansko modelno izvedbo izdelka.

PRODUCTION

3. PROIZVODNJA

Naša proizvodnja je sestavljena iz visoko tehnoloških strojev vodilnih proizvajalcev. Skozi dovršeno avtomatizacijo lahko zagotavljamo visoke naklade vrhunske natančnosti.

QUALITY CONTROL

4. NADZOR KAKOVOSTI

Kakovost v našem podjetju igra osrednjo vlogo. Celotni proizvodnji proces je zato podvržen strogim standardom kakovosti certifikata ISO 9001:2015

SMO
EKIPA STROKOVNJAKOV

Zavedamo se, da le vrhunski strokovnjaki lahko zagotavljajo vrhunske izdelke. Podjetje PET PAK zato stalno vlaga v izobraževanje zaposlenih. Rezultat so specializirani eksperti na slehernem segmentu proizvodnjega procesa, ki lahko hitro in učinkovito rešujejo izzive naših naročnikov.

PET PAK d.o.o. SKOZI ČAS:

2005

Ustanovitev podjetja PET PAK d.o.o.

2008

Srebrno priznanje za inovacije ki jih podeljuje Gospodarska zbornica.
Bronasto priznanje za inovacije ki jih podeljuje Gospodarska zbornica.

2010

Nakup lokacije v Industrijski coni Trnovo za skladiščne prostore.

2011

Pridobitev certifikata za kakovost: ISO 9001/2008

2012

Podjetje PET PAK d.o.o. prevzame podjetje VENEX s.p.

2013

Kandidatura za gazelo leta 2012 – podjetje se je uvrstilo med tri nominirance za najboljše hitro rastoče podjetje v primorsko-notranjski regiji.
Gradnja lastnega Informacijskega sistema, ki bo omogočal pregled , avtomatizacijo, nadzor in monitoring celotnega poslovanja.

2014

Direktor podjetja Ljubo Nadoh prejme priznanje gospodarstvenik primorske.

2015

3.6.2015 obisk predsednika vlade dr. Miro Cerarja in ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška.

SPOZNAJ PET PAK TIM

"Vse kar delamo, delamo s strastjo in predanostjo..."

SPOZNAJ NAS

PET PAK d.o.o. je globalno podjetje.

PET PAK d.o.o. je globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse kar delamo, delamo s strastjo in predanostjo. S svojo dejavnostjo smo močno prisotni na področju kozmetične, prehranske in farmacevtske industrije.

Zagotovljena visoka kakovost

Kakovost v našem podjetju igra osrednjo vlogo. Celotni proizvodnji proces je zato podvržen strogim standardom kakovosti certifikata ISO 9001:2015

Odgovorni okolju

Naše podjetje je zavezano standardu ISO 14001, ki je eno od najpomembnejših orodij, ki ga uporabljajo organizacije po celem svetu, da bi odgovorile na izzive, ki jih njihove dejavnosti predstavljajo za okolje.